Welkom.
Producten.
Kokosvezels.
Contact.
Meer info.

Kokosystems B.V.  is producent van het Kokowall systeem. Deze innovatie op het gebied van tuinafscheidingen en geluidsschermen biedt aan zowel particulieren als (overheid-) instellingen een natuurlijk en ┬┤groen┬┤ alternatief voor het afschermen of het reduceren van (weg-) verkeersgeluid van erf en terrein. www.kokosystems.nl

 

Kokoplant B.V. levert  planten met het Kokosystem systeem. www.kokoplant.nl

Het kokosystem systeem is een innoverende manier om diverse hangplanten op stam te kweken.

 

Kokosvezels

 

Met kokosvezel kunt u de bodem van uw rijbak veerkrachtiger maken. Daarnaast draineert een bodem beter omdat de vezel voor een luchtigere structuur zorgt. Kortom Kokosvezels zijn geschikt voor elk type paardenbak. (ook voor een mulle bak) Comos B.V. levert geperste kokosvezelbalen voor particulieren paardenhouders en/ of maneges.

Voor meer informatie zie www.kokovezels.nl

 

 

 

 

kokosstokken

 

Een kokosstok is een steunstok voor verschillende klimplanten. Veel planten hebben extra stabiliteit nodig tijdens het groeien. Kokosstokken geven de planten deze steun. Bovendien geven kokosstokken een decoratieve waarde aan uw product.

De kokosstokken zijn gemaakt van een sterke, 100% gerecyclede, pijp (ABS) die strak omwikkelt is met kokosvezels. De gebruikte kunststof draad is kruislings gebonden om de pijp en heeft dezelfde kleur als de vezels. COMOS is de enige fabrikant van kokosstokken met een speciaal ontwikkelde machine (gepatenteerd).

Door onze geautomatiseerde productie kunnen we u uw stokken leveren met een constante kwaliteit. Met onze hoge productiecapaciteit en onze flexibiliteit kunnen we u de hoogste kwaliteit en de  kortste levertijd bieden.

 

 

 

Home I Producten I Kokosvezels I Contact I Meer info

Producten